مجله قارتال

تفاوت شبرنگ EGP (7ساله) با شبرنگ HIP (ده ساله) چیست؟

تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP

تجهیزات و تابلوهای ترافیکی برای برقراری نظم در جاده‌ها و جلوگیری از بروز سوانح مختلف در معابر، ضروری هستند. یکی از محصولاتی که برای تولید انواع و اقسام تابلو اخطاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، شبرنگ است که انواع مختلفی دارد. اگر شما پارکینگی بزرگ داشته باشید و قصد ساخت تابلوی ورود ممنوع را داشته باشید، اگر بخواهید تابلوهای راهنمایی رانندگی بسازید و اگر قصد تولید سازه‌های ترافیکی را داشته باشید، در هر حال باید شبرنگ را خریداری کنید. امروزه شبرنگ‌های هفت ساله و ده ساله کاربرد زیادی در ساخت انواع و اقسام تابلوها دارند. با توجه به این امر، مهم است که بدانید تفاوت شبرنگ EGP (7ساله) با شبرنگ HIP (10 ساله) چیست. ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم شما را با تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP آشنا کنیم.

سفارش انواع تابلو راهنمای مسیر

برای سفارش تولید تابلو با بهترین متریال و مناسب ترین قیمت بازار همین حالا تماس بگیرید.

اهمیت استفاده از شبرنگ

همه ما می‌دانیم که در شب، جاده‌ها تاریک می‌شوند و دید رانندگان تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. از سوی دیگر، برای مدیریت ترافیک در معابر شهری و برون شهری، نیاز به تجهیزاتی که افراد را آگاه کنند احساس می‌شود. از این رو نیاز به شبرنگی که برای ساخت علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی به کار گرفته می‌شوند بیش از پیش حس می‌شود. متخصصانی که در حوزه چشم پزشکی و معاینه چشم فعالیت دارند، به این نتیجه رسیده‌اند که اگر شبرنگ‌های ترافیکی رنگ زرد و مشکی یا رنگ قرمز و سفید داشته باشند، بینایی رانندگان را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهند. بنابراین افراد رانندگی ایمن‌تری را هم تجربه خواهند کرد. پس اهمیت استفاده از شبرنگ آنجایی مشخص می‌شود که راننده به مسیر آگاه شده و هم در روز و هم در شب می‌تواند از تابلوهای اطلاعاتی مشیر استفاده کند.

شبرنگ 7 ساله EGP چیست؟

قبل از این که به تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP بپردازیم، بهتر است که با انواع شبرنگ‌های ترافیکی آشنا شویم. یکی از بهترین انواع شبرنگ‌هایی که در بازار وجود دارند، شبرنگ 7 ساله EGP است که با استفاده از چسبی بسیار قدرتمند و مقاوم ساخته شده است. این نوع از شبرنگ شفافیت زیادی دارد و دوام آن هم بالا است. متریال تشکیل دهنده این شبرنگ‌‌ها، pvc است و کاربرد آن هم هیچ ‌محدودیتی ندارد. این نوع از شبرنگ‌ها تا حدود هفت سال عمر می‌کنند و رنگ خود را از دست نمی‌‌دهند. بنابراین برای ساخت انواع و اقسام تجهیزات ترافیکی انتخابی بسیار مناسب به شمار می‌آیند. در جهت استاندارد سازی معابر شهری ی برون شهری از شبرنگ 7 ساله EGP استقاده می‌شود.

شبرنگ 7 ساله EGP چیست؟

شبرنگ ده ساله HIP چیست؟

شبرنگ‌های ده ساله نیز نوع دیگری از شبرنگ‌‌های موجود در بازار هستند که با استفاده از پی وی سی تولید می‌شوند. این نوع از شبرنگ‌ها نسبت به شبرنگ‌های هفت ساله، وضوح و کیفیت و بازتاب نور بالایی دارند. شاید مهم‌ترین تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP همان وضوح و کیفیتی باشد که در هر کدام از این شبرنگ‌ها متفاوت است. به همین دلیل شبرنگ های HIP در شریان های اصلی مانند آزادراه و بزرگراه مورد استفاده قرار میگیرند. شبرنگ‌های ده ساله مقاومت و دوام بالایی دارند و ضربه و خط و خش نمی‌پذیرند. این شبرنگ‌ها در برابر رطوبت هم مقاوم هستند و تا سالیان سال رنگ خود را حفظ می‌کنند.

مشاوره رایگان سفارش انواع سازه فلزی

برای دریافت مشاوره رایگان شماره تماس خود را ارسال نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

قارتال برترین تولید کننده تابلو های ترافیکی

با کیفیت ترین مصالح

تنوع بالا

مشاوره فنی رایگان

کادر فنی مجرب

محصولات مرتبط

برای اطلاعات بیشتر روی تصاویر کلیک نمایید.

فرق شبرنگ EGP و شبرنگ HIP در چیست؟

  • تفاوت در مدت زمان ماندگاری: اصلی‌ترین تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP در مدت زمان ماندگاری این شبرنگ‌ها است. شبرنگ‌های EGP به طور استاندار تا ۷ سال عمر می‌کنند اما شبرنگ‌های HIP تا ده سال هم ماندگاری و دوام دارند. بنابراین با خرید شبرنگ‌های HIP می‌توان در هزینه‌های تولید و نگهداری از تابلوهای راهنمایی و رانندگی صرفه جویی کرد.
  • میزان بازتاب نور: به دلیل تفاوت در متریال و تکنولوژی ساخت میزان بازتاب نور شبرنگ های ده ساله HIP نسبت به شبرنگ های هفت ساله EGP زیاد بوده (2 الی 6 برابر) همچنین زاویه بازتابش شبرنگ HIP نیز بیشتر می باشد.
  • مقاومت چسب: تفاوت دیگر این شبرنگ‌ها در مقاومتی است که‌ چسب آن‌ها دارد. همان طور که ذکر شد، شبرنگ‌های HIP از چسب‌هایی ماندگار با قدرت چسبندگی بالاتری نسبت به شبرنگ های EGP برخوردار هستند.
  • تفاوت در قیمت: قیمت انواع شبرنگ‌‌های ترافیکی مسیر با توجه به نوعی که دارند و ساختارشان با دیگری متفاوت است. در حال حاضر نمی‌توان قیمت ثابتی را برای این شبرنگ‌ها در نظر گرفت اما قیمت آن‌ها با توجه به عوامل مختلف، متغیر است.

فرق شبرنگ EGP و شبرنگ HIP در چیست؟

قیمت شبرنگ‌های ترافیکی به چه عواملی وابسته است؟

پس از این که تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP را دانستیم، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که این شبرنگ‌ها با چه قیمتی قابل خرید هستند. قیمت ثابتی برای این برچسب‌ها در نظر گرفته نشده است. با توجه به نوع شبرنگ، مقاومت آن، ابعاد آن و همچنین با توجه به کیفیت ماده سازنده‌ای که در ساختار شبرنگ وجود دارد، این قیمت فرق می‌‌کند. افزون بر این، نوع کاربرد شبرنگ هم می‌تواند عاملی موثر برای تغییر قیمت شبرنگ‌ها باشد. پس شما به هنگام خرید ابتدا باید نوع ‌کاربرد شبرنگ را مشخص کنید و سپس با توجه به میزان کیفیتی که از شبرنگ‌های ترافیکی انتظار دارید، شبرنگی مناسب را خریداری نمایید.

سخن آخر

ما در این مطلب در مورد تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP با شما صحبت کردیم و ساختار این دو شبرنگ را با هم مقایسه نمودیم. شبرنگ‌های مذکور از نظر قیمت، جنس، نوع، مدت زمان ماندگاری و حتی مقاومت چسب با هم تفاوت دارند. این شبرنگ‌‌ها در رنگ‌های گوناگون به بازار عرضه می‌شوند و هر کدام با توجه به یک سری عوامل مختلف، کاربردهای گوناگونی هم پیدا می‌کنند. قیمت این شبرنگ‌ها تحت تاثیر کیفیت شبرنگ، کاربرد آن، نوع و میزان ماندگاری شبرنگ کم یا زیاد می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرق شبرنگ EGP و شبرنگ HIP می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

سوالات متداول

1- تفاوت شبرنگ EGP و شبرنگ HIP در چیست؟

این شبرنگ‌ها در میزان ماندگاری، کاربرد، کیفیت و قیمت با هم تفاوت‌هایی دارند. شما باید به هنگام استفاده ابتدا کاربردی که از یک شبرنگ انتظار دارید را مشخص کنید و سپس بهترین نوع از شبرنگ را خریداری نمایید.

2- قیمت شبرنگ‌های ترافیکی به چه عواملی وابسته است؟

عواملی همچون کیفیت مواد اولیه به کار گرفته شده در ساختار شبرنگ، مدت زمان ماندگاری شبرنگ، نوع آن و متراژ شبرنگ قیمت نهایی شبرنگ را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

3- اهمیت استفاده از شبرنگ چیست؟

شبرنگ‌های ترافیکی بر روی تابلوهای ترافیکی نصب می‌شوند و به دلیل این که می‌توانند مسیر را به راننده نشان دهند و جلوی خیلی از سوانح را بگیرند، از اهمیت زیادی برخوردار شده‌اند.

4- منظور از شبرنگ HIP چیست ؟

شبرنگ‌های HIP یا همان پربازتاب که به شبرنگ 10 ساله معروف هستند مخفف کلمه High Intensity Prismatic Grade (رده منشوری پربازتاب) می باشند که ساختار آن ها به صورت لانه زنبوری است. کاربرد این نوع شبرنگ در تابلو های ترافیکی مربوط به آزادراه ها و اتوبان ها که از اولویت و اهمیت بالایی برخوردار بوده و همچنین بدلیل انعکاس نور با زاویه بیشتر که برای بهتر دیدن شدن تابلو های هست که دارای ارتفاع بالا بوده و تابلو های بالاسری که بر روی پانل های دروازه ای، کنسولی، صلیبی که در ارتقاع قرار دارند نصب می شوند.

5- منظور از شبرنگ EGP چیست ؟

شبرنگ‌های EGP یا همان بازتاب متوسط که به شبرنگ 7 ساله معروف هستند مخفف کلمه Engineer Grade Prismatic (رده منشوری مهندسی) می باشند که ساختار آن ها به صورت لانه زنبوری است. کاربرد این نوع شبرنگ در تابلو های ترافیکی مربوط به راه های اصلی، فرعی جاده ای و شهری، تابلو های ترافیکی راهنمایی و رانندگی و برای تابلو های ایمنی که جهت هدایت ترافیکی موقت و یا انسداد و انحراف مسیر برای انجام تعمیرات و نگهداری راه ها مورد نیاز است می باشد. لازم به توضیح است در شبرنگ های تولیدی شرکت های 3M و Orafol برای این رده از کلمه مخفف EGP استفاده نموده ولی شرکت Avery از PEG استفاده می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *