سوله سبک

جهت احداث ساختمان هایی که بتوان به سرعت ساخت و نصب کرد و فضا و محیط کاری مناسب با هر طول، عرض و ارتفاعی را برای کاربرهای محتلف فراهم نماید نیاز به سازه های هست که سوله نام دارد. در سال های اخیر به جهت امکان طراحی اقتصادی تر سوله در دهانه های بالای 20 متر و با توجه به بالا رفتن قیمت مصالح فولادی، نوعی از سوله پا به عرصه گذاشته به نام سوله خرپایی که به صورت عامیانه به سوله سبک مشهور می باشد. در این مقاله در تلاش خواهیم بود انواع سوله های سبک خرپایی، مزایا، معایب، هزینه و هر آنچه که لازم است جهت انتخاب و یا عدم انتخاب سوله به صورت خرپایی را بدانید به صورت کامل، صادقانه وشفاف بدون تلاش در جهت بزرگ نمایی مزایا و معایب و پرهیز از هر گونه اغراق توضیح دهیم، چرا که این شرکت هم توانایی ساخت سوله به صورت سبک و خرپایی را داشته و در این زمینه پیشرو بوده و هم در زمینه ساخت سوله تیرورقی تجربه و تبحر کافی را دارد لذا پس از ارائه اطلاعات مناسب، حق انتخاب هر کدام از این نوع سوله ها بر اساس نیاز،مقدار بودجه،ابعاد سوله،نوع کاربری، محل احداث و.... بر عهده مشتری خواهد بود.

سوله سبک خرپایی

سوله های خرپایی که بیشتر با نام سوله سبک شناخته و خطاب میگردد به 2 مدل مختلف می توان تعریف کرد:

1) سوله تمام خرپایی

2) سوله نیمه خرپایی

خرپا سازه ای به شکل مثلث و صلب بوده که اعضای آن بدون انحنا و مستقیم می باشد.اتصال اعضای آن به یکدیگر به صورت مفصل است، سازه های خرپایی توانایی تحمل نیروهای فشاری و کششی را دارند و تحت تاثیر نیروهای وارد شده تغییر شکل هندسی نمی‌دهند مگر آنکه یکی از اعضای آن خم شود یا بشکند.

سوله تمام خرپایی

سوله تمام خرپایی را می توان اقتصادی ترین نوع سوله نامید که علاوه بر زمان ساخت سریع، هزینه تمام شده آن نیز مقرون به صرفه می باشد. در این سازه المان های تیر و ستون هر دو به صورت خرپایی بوده و قابلیت اجرا به صورت سقف قوسی، مثلثی و تخت را دارند. همچنین نوع پروفیل آن بسته به طرح می تواند قوطی یا لوله یا نبشی باشد.

مشخصات فنی:

  • مناسب برای دهانه های 18 الی 70 متر
  • فونداسیون منفرد برای ستون های سوله
  • وزن سوله 25 الی 35 کیلوگرم 

مزایا:

  • سبک ترین سوله
  • فونداسیون اقتصادی
  • مصرف بهینه فولاد
  • پوشش دهانه های بزرگ بدون ستون میانی

معایب:

  • برای دهانه های کوچک بهینه نمی باشد
  • برای پهنه های با خطر زلزله زیاد مناسب نمی باشد
  • قابلیت نصب جرثقیل سقفی و احداث نیم طبقه اداری در سوله را ندارد
  • برای کاربری های با درجه اهمیت بالا مناسب نمی باشد(فروشگاه های زنجیره ای، استخر و هر مکانی که تجمع افراد در آن زیاد است)

سوله سبک در تبریز

سوله‌های سبک امروزه در سر تا سر کشور به خصوص در تبریز به کمک تکنیک‌های اجرایی مهندسی ساخته می‌شوند. برای این که بتوانید سوله سبک را بهتر بشناسید، لازم است که به ویژگی‌هایی که این نوع از سوله دارد توجه کنید. این ویژگی‌ها در ادامه ذکر شده‌اند:

    • سوله‌های سبک اغلب به کمک فلزات و بر اساس طراحی‌های قبلی روی کار می‌آیند.
    • سوله‌های سبک پس از نصب شدن امکان جا به جایی دارند. در صورتی که می‌خواهید سوله را جا به جا کرده و در جای دیگری نصب کنید، باید پیچ و مهره‌های اتصالی سوله را از آن جدا سازید.
    • سوله‌های سبک نسبت به سایر سوله‌ها از زیبایی ظاهری زیادی هم برخوردار هستند.
    • نصب این نوع از سوله‌ها آسان و کم هزینه است. پس طبیعی است که افراد به جای ساخت بناهای سنگی و آجری سوله را انتخاب کنند.

سفارش انواع سوله

برای سفارش ساخت سوله با بهترین متریال و مناسب ترین قیمت بازار همین حالا تماس بگیرید.

ساخت سوله سبک

برای ساخت سوله سبک شما باید یک سری مراحل خاص را طی کنید. در ابتدا کارشناسان مربوطه از محل ساخت سوله و نوع سوله دیدن کرده و اطلاعاتی را در مورد این محل پیدا می‌کنند و سپس مراحل عملیاتی را آغاز می‌کنند. پس از ساخته شدن سوله، این سوله نصب شده و با استفاده از مواد پوشش دهنده مثل رنگ، پوشش داده می‌شود. در نهایت هم سوله باید تجهیز شود. بدین منظور تاسیسات سوله انجام می‌شود. ناگفته نماند که راه‌های استفاده از آب، برق و گاز نیز باز می‌شود.

سوله سبک و ارزان

سوله‌های سبک به طور کلی در زیر مجموعه سوله‌های کم هزینه قرار می‌گیرند؛ اما نکته‌ای که وجود دارد این است که خیلی از افراد دوست دارند سوله‌های سبک را نیز با هزینه کمتر و ارزان بخرند. ولی دقت به این نکته که ارزان بودن و کاهش هزینه ها اگر به خاطر سبک سازی غیراستاندارد و استفاده از مصالح ضایعاتی و نامرغوب باشد نه تنها موجب کاهش هزینه ساخت سوله نخواهد گردید بلکه در صورت قرار گرفتن سوله در شرایط سخت و بحرانی از جمله وزش باد های شدید و طوفان، بارش سنگین برف، زلزله و موارد دیگر باعث وارد شدن آسیب های غیر قابل جبران و بزرگ برای سوله و از دست دادن سرمایه کاری خواهد شد. بنابراین بهتر است در انتخاب سوله سبک و ارزان ابتدا از  طراحی نقشه ای استاندارد و انتخاب سازنده سوله متعهد و متخصص مطمئن باشیم در آن صورت سوله ای سبک و با قیمت مناسب دریافت خواهیم کرد.

قیمت سوله سبک

سوله‌های سبک جزو سوله‌های منحصر به فردی هستند که ویژگی‌های متمایزی با سایر سوله‌ها دارند. ساخت و احداث آسان، نصب کم هزینه، راه اندازی راحت و تجهیزات ارزان قیمت همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا قیمت سوله‌های سبک را در حد متعادل حفظ کنند.
در پاسخ به این سوال که قیمت سوله چگونه تعیین می‌شود باید بگوییم که نوع طراحی سوله، ساخت و احداث سوله، مهندسی کردن سوله و خرید مصالح فولادی با کیفیت و استاندارد در تعیین قیمت نهایی سوله نقش زیادی دارند. علاوه بر این، نوع سوله، نوع اتصالات، کیفیت مواد اولیه و نوع مصالح به کار رفته در ساخت سوله می‌توانند قیمت نهایی سوله را تحت تاثیر قرار داده است. لازم به ذکر است که رنگ آمیزی سوله نیز می‌تواند در کاهش یا افزایش هزینه‌های ساخت سوله سهیم باشد.

سوله‌های سبک جدید

جدیدترین سوله‌های سبک سوله‌هایی هستند که کارایی خوبی دارند. این سوله‌ها به سبک مدرن ساخته می‌شوند و با مقاومت بالای خود قابلیت این را دارند که در هر محیطی نصب شوند. شاید برخی از افراد تصور کنند که سوله‌های جدید و سبک با توجه به وزن کمی که دارند، ضعیف هستند. این در صورتی است که همه افراد می‌دانند که یک سوله سبک تا چه میزان مقاومت را در برابر شرایط جوی مختلف از خود به نمایش می‌گذارد.
سوله‌های سبک به طور فوری نصب می‌شوند و هزینه آهن آلات کمی دارند.

سوله‌های سبک جدید

آیا نیاز به مشاوره رایگان دارید؟

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

انواع سوله‌های سبک

سوله‌های سبک نیز مانند تمامی سوله‌ها انواعی دارند که در ادمه ذکر شده است:

1) ستون و سقف کلا خرپایی با پروفیل و یا لوله به صورت قوسی، مدل هشت و مثلث
2) ستون تیرورقی و سقف فقط به صورت خرپایی با پروفیل یا لوله
هر کدام از این مدل ها دارای کاربرد و ویژگی های خاص می باشد.

سوله فوق سبک

نسل پیشرفته‌تری از سوله‌های سبک وجود دارند که امروزه در بازار فروش با نام سوله سبک شناخته می‌شوند. این سوله‌ها آهن کمی را نیاز دارند و با توجه به همین مصرف کم، فوندانسیون ارزان قیمتی هم دارند.
سوله‌های فوق سبک تنها سازه‌هایی هستند که می‌توانند با استفاده از جرثقیل نصب شوند. این سوله‌ها در تمامی نقاط با توجه به استانداردهای سوله سازی طراحی و نصب می‌شوند تا کوچکترین خطری را به مال شما و جان شما نرسانند.
یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها ظاهری که سوله فوق سبک دارد این است که سقف این سوله شکل قوسی دارد. این ویژگی باعث شده است که نمای بیرونی و ظاهر سوله نیز منحصر به فرد باشد. این سوله‌ها انتخابی بسیار مناسب برای نمایشگاه‌ها و احداث مکان‌هایی هستند که افراد در آن رفت و آمد زیادی دارند. شما به کمک اسکلت بندی متحرک سوله‌های فوق سبک ‌می‌توانید درب این سوله‌ها را به راحتی باز و بسته کنید.

سقف سوله سبک

سوله سبک مدرن

پس از این که تکنولوژی گسترش پیدا کرد و فناوری تمامی ابعاد زندگی بشر را با خود درگیر گرد، سوله سازی نیز وارد دوره جدیدی شد. دوره مدرن! سبک‌های مدرن سوله هم از نظر رنگ آمیزی، هم از نظر ساختار و هم از نظر ظاهر دارای تفاوت‌های زیادی با سبک سنتی سوله‌های سبک هستند.
این سازه‌های فلزی کیفیت فوق العاده‌ای دارند، ماندگاری خوبی دارند و با هزینه‌های کم تولید می‌شوند. شما می‌توانید جهت احداث سوله سبک مدرن با ما در تماس باشید و راهنمایی‌های لازم را از مشاورین ما دریافت کنید.

سوله سبک صنعتی

شاید نام سوله‌های صنعتی سبک به گوش شما هم خورده باشد. نوع دیگری از سوله‌های سبک در بازار فروش وجود دارد که تنها برای مصارف صنعتی و ایجاد کارگاه به کار گرفته می‌شوند. این سوله‌ها ابعاد بزرگی دارند و به دهانه‌های مجهز با سایز بزرگ نیز تجهیز شده‌اند. با استفاده از سوله‌های صنعتی شما می‌توانید فرآیندهای صنعتی را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید. توجه داشته باشید که این نوع از سوله‌ها تنها برای مصارف صنعتی مناسب هستند و کاربرد دیگری ندارند. پس برای ساخت پارکینگ، محیط‌های تجاری و ورزشی نمی‌توان از سوله صنعتی استفاده کرد.

سقف سوله سبک

به طور کلی سقف سوله‌های سبک را شیب دار می‌سازند تا برف و باران پس از باریدن بر روی سوله، راه خود را پیدا کرده و بر روی سوله انباشته نشوند. شیب سقف سوله‌های سبک را بر اساس عرض دهانه تولید می‌کنند. توجه به شیب سقف سوله باعث افزایش استحکام و پایداری سوله می‌شود.

ساخت سوله سبک و ارزان

برای این که بتوانید سوله‌ای ارزان قیمت را بسازید، باید مراحل مختلفی از طراحی سوله تا نصب تاسیسات در سوله اجرا شوند. در مجموع سوله‌های سبک را بر اساس چهار اصل قیمت گذاری می‌کنند:

  • طول سوله: به هر میزان که طول سوله افزایش پیدا کند، قیمت سوله هم بیشتر می‌شود. استانداردترین فاصله بین دو ستون سوله ۶ تا ۹ متر است. طول سوله باید در حالت کلی ۹۰ متر یا کمتر باشد تا سوله بتواند سالیان سال کار کند.
  • عرض سوله: میانگین عرض استاندارد سوله‌های سبک را عددی بین ۲۵ تا ۳۰ متر برآورد می‌کنند.
  • سوله‌های سبک دارای ارتفاع مشخصی هستند که قیمت گذاری آن‌ها با توجه به همین ارتفاع انجام می‌شود. از نظر ما ارتفاع ۶ الی 8 متری برای ساخت سوله‌های سبک مناسب است. البته تعیین میزان ارتفاع با توجه به کاربردی که از سوله به عمل می‌آید، می‌تواند تغییر کند.
  • قیمت مواد اوليه و مصالح نیز در زمینه تعیین قیمت سوله نقش اساسی دارند.

ساخت سوله سبک و ارزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *