مجله قارتال

معرفی سوله اقتصادی

سوله اقتصادی

سوله‌هایی که امروزه تولید می‌شوند، انواع مختلفی دارند. بسیاری از افراد به دنبال معرفی سوله اقتصادی هستند تا به کمک آن بهترین و ارزان قیمت‌ترین نوع از سوله را خریداری کنند.‌ به طور کلی سوله سازی قدمت زیادی در کشور ما ایران دارد.‌ سوله‌ها در ابتدا برای مرغداری و دامداری ساخته می‌شدند؛ اما پس از آن برای راه اندازی محیط‌های صنعتی، اداری، تجاری یا حتی انبارها ساخته شدند. طی سال‌های متمادی انواع مختلفی از سوله روی کار آمده است. پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های ساخت سوله منجر به احداث سوله‌هایی با دوام بالا و کیفیت فوق العاده شده است. همین تکنولوژی‌ها سبب شده‌اند که هزینه‌‌های ساخت سوله نیز تا حد زیادی متحول شوند. ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم در مورد این که سوله اقتصادی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد با شما صحبت کنیم و به معرفی سوله اقتصادی بپردازیم.

 

انواع سوله کدام‌اند؟

اگر به دنبال معرفی سوله اقتصادی هستید، باید با انواع سوله نیز آشنایی داشته باشید. در ادامه به معرفی انواع سوله پرداخته‌ایم.

انواع سوله کدام‌اند؟

 

1. سوله سبک

سوله سبک گونه‌ای از سوله‌ها هستند که از مقاومت بالایی برخوردار شده‌اند. این نوع از سازه‌ها به دلیل قیمت مناسبی که دارند و کیفیت بالایی که دارند، همواره مورد استفاده قرار می‌گیرند. سوله‌های سبک از وزن کمی برخوردار شده‌اند. دلیل این وزن کم این است که در ساختار آن‌ها از پروفیل استفاده می‌شود. سوله‌های سبک در انواع متنوع ساخته می‌شوند و با توجه به سلیقه مشتری و نیاز آن، ابعاد آن‌ها مشخص می‌شود. این نوع سوله‌ها از استقامت بالایی برخوردار هستند و اصطلاحاً به سوله‌های مادام العمر معروف شده‌اند.

از جمله مهم‌ترین مزایایی که سوله‌های خرپایی دارند این است که نوع دهانه آن‌ها به گونه‌ای است که می‌تواند انعطاف پذیر باشد. اجزای این نوع از سوله‌ها نیز قابلیت جدا شدن از یکدیگر را دارند. همین مزایا است که باعث شده است سوله‌های خرپایی یکی از مهم‌ترین و بهترین سوله‌های اقتصادی باشند.

 

2. سوله‌های سنگین

چنانچه در صدد آشنایی کامل با سوله اقتصادی هستید باید به سوله‌های سنگین نیز توجه داشته باشید. در واقع سوله‌های سنگین چندان اقتصادی نیستند چرا که به دلیل داشتن فولاد قیمت‌های بالایی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. این سوله‌ها از نظر قیمت بین سوله‌های سبک و سو بی ام قرار می‌گیرند. سوله‌های تیر ورقی قدیمی‌ترین گونه از سوله‌های موجود در ایران هستند. پس از معرفی سوله اقتصادی به بازار فروش که همان سوله‌های سبکند، این نوع از سوله‌ها با افت محبوبیت مواجه شدند. تا جایی که در حال حاضر استفاده از این سوله‌ها به میزان حداقل رسیده است.

 

3. سوله‌های یو بی ام

نوع آخر از سوله‌ها، سوله‌های یو بی ام هستند. این سوله‌ها طراحی ویژه و منحصر به فردی دارند. به دلیل همین طراحی از قیمت بالایی هم برخوردار شده‌اند. چنانچه پس از معرفی سوله اقتصادی قرار است سوله‌ای را خریداری کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که سوله یو بی ام را خط بزنید. البته از نظر قابلیت این نوع از سوله‌ها بسیار بهتر هستند. سوله‌های یو بی ام سازه‌ای زیبا، ماندگار، مقاوم، مستحکم و بادوام هستند که در هر جایی قابلیت نصب شدن دارند. این سوله‌ها با استفاده از دستگاه‌های نوین احداث می‌شوند و جوشکاری ندارند. به همین دلیل از مقاومت بالایی برخوردار هستند. سوله‌های یو بی ام می‌توانند عایق بندی خوبی را بپذیرند. این سوله‌ها معمولاً برای ساخت انبار روی کار می‌آیند.

 

مقایسه وزن انواع سوله

به هنگام معرفی سوله اقتصادی لازم است بدانیم که وزن سوله‌های مختلف به چه صورت است. اگر بخواهیم یک دید کلی از این جهت به شما ارائه دهیم، باید بگوییم که سوله‌های دارای تیر ورق وزن بالایی دارند. سوله‌های سنگین وزن نیز نسبت به سایر سوله‌ها پر هزینه‌تر هستند. سوله‌های یو بی ام و تیر ورقی در ساختار خود فولاد دارند. پس وزن سنگینی هم از آن‌ها انتظار می‌رود. در این میان سوله‌های خرپایی با حذف آهن و تیر ورق از وزن پایینی برخوردار شده‌اند. افرادی که به دنبال آشنایی کامل با سوله اقتصادی هستند، باید وزن آن‌ها را نیز بدانند. توجه داشته باشید که سوله‌های سبک وزن دارای مقاومت بالایی هستند و در برابر نوسانات جوی عملکرد بهتری را از خود نشان خواهند داد.

هزینه برآورد هر سوله

 

هزینه برآورد هر سوله

پس از معرفی سوله اقتصادی باید با هزینه‌های ساخت سوله نیز آشنا شویم. سوله تیرورقی، خرپایی و یو بی ام دارای قیمت‌های مختلفی هستند. هر کدام از این سوله‌ها با توجه به ساختاری که دارند، قیمت گذاری می‌شوند. از آنجایی که قیمت یک فاکتور مهم در تاسیس سوله است، قبل از احداث سوله باید یک برآورد سر انگشتی از میزان هزینه‌های ساخت گونه‌ای از سوله به دست بیاید. عوامل متعددی می‌توانند هزینه‌های ساخت سوله را متحول کنند. عواملی همچون ابعاد سوله، دستمزد شرکت تولید کننده، متریال‌های مصرفی، امکانات سوله. نوع سوله و … از جمله این عوامل هستند.

 

خرید سوله دست دوم

اگر به دنبال سوله‌ای ارزان قیمت هستید، می‌توانید از سوله‌های دست دوم استفاده کنید. این را بدانید که سوله‌های دست دوم کیفیت و ماندگاری سوله‌های نو را ندارند اما برای برطرف کردن نیازها مناسب هستند. سوله‌های خرپایی نسبت به سایر سوله‌ها ارزان قیمت‌تر هستند. این سوله‌ها دارای پروفیل هستند. پروفیل نیز قیمت پایینی دارد. پس می‌توان گفت که سوله خر‌پایی نوعی از سوله‌های اقتصادی است.

برای خرید سوله دست دو ابتدا میزان مقاومت سوله را بسنجید، کیفیت آن را مشخص کنید و سپس آن را بخرید.

 

سخن پایانی

ما در این مطلب به معرفی سوله اقتصادی پرداختیم. این که سوله اقتصادی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد چندی است که ذهن افراد نیازمند به سوله را مشغول کرده است. همه افراد به دنبال سازه‌هایی محکم و مقاوم با قیمت ارزان هستند. در حال حاضر سوله‌های یو بی ام و تیر ورقی از قیمت بالایی برخوردار شده‌اند. بر خلاف آن‌ها سوله خرپایی قیمتی اقتصادی و مناسب دارد. بنابراین متداول‌تر و پرکاربردتر است.

سوالات متداول

1- کدام سوله اقتصادی‌ترین نوع از سوله است؟

در حال حاضر سوله های خرپایی و سبک را نوعی سوله اقتصادی می‌دانند که در معرفی سوله اقتصادی به آن اشاره کردیم.

2- در خرید سوله دست دوم باید به چه نکاتی توجه بشود؟

اگر تمایل دارید که از سوله‌های دست دوم استفاده کنید، باید به نکاتی همچون کیفیت سوله، مقاومت آن، استحکام و حتی قیمت آن توجه کنید. این سوله‌ها سوله‌هایی ارزان قیمت هستند که باید در ابعاد استاندارد ساخته شده باشند.

3- قیمت گذاری سوله اقتصادی چگونه انجام می‌شود؟

نوع سوله، کیفیت آن، مقاومت سوله و امکانات آن در تعیین هزینه سوله اثر می‌گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *