مجله قارتال

برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده و بالعکس چه تابلوهایی مورد نیاز است؟

تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده

امروزه با شلوغ شدن شهرها و بیشتر شدن وسایل نقلیه، نیاز به وجود تابلو ترافیکی بیشتر از قبل حس می‌شود. در صورت عدم توجه به تابلوهای ترافیکی این احتمال وجود خواهد داشت که خسارت جبران ناپذیری برای خودرو و سرنشینان آن‌ها ایجاد شود. ایمنی جاده‌ها از مسائل بسیار مهمی است که از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری می‌کند. بسیاری از تصادفات جاده‌ای به‌ دلیل نبود ایمنی کافی رخ می‌دهند. لذا توجه به ایمنی جاده‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. تابلوهای ترافیکی از مهم‌ترین علائم هشداری هستند که در جاده‌های شهری و روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.برخی از این تابلوها برای مسیرهای پر پیچ خم ضرورت دارند اما برخی از آن‌ها به عنوان تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده کاربرد دارند.

این تابلوها در مقایسه با سایر تابلوهای ترافیکی دارای شباهت و تفاوت‌هایی زیادی هستند که گاهی اوقات رانندگان را دچار سردرگمی می‌کند لذا شناخت آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. هزینه ساخت آن‌ها نیز براساس معیارهای مختلفی سنجیده می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. علاوه بر آن به معرفی انواع تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده خواهیم پرداخت.

طراحی رایگان تابلو و علائم ایمنی

برای دریافت مشاوره رایگان شماره تماس خود را ارسال نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده کدام‌اند؟

برای آن که بدانید تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده کدامند بهتر است ابتدا با کاربرد جاده یک بانده و دو بانده آشنا شوید. جاده یک بانده به جاده ای گفته می‌شود که دارای دو یا چند لاین عبوری است که عبور ماشین‌ها فقط از یک طرف انجام می‌شود لذا شما نمی‌توانید از جهت مخالف آن عبور کنید. در واقع در وسط این نوع جاده‌ها هیچگونه جداکننده‌ای وجود ندارد. اما جاده دو بانده دارای دو لاین رفت و برگشتی است. یعنی عبور و مرور خودروها از دو طرف جاده امکان پذیر خواهد بود. طراحی جاده یک بانده در بهبود سرعت ترافیک بسیار اثر گذار است. با احداث این نوع جاده‌ها مسئله ترافیک به شدت کاهش پیدا کرده و خسارت ناشی از آن نیز کاسته می‌شود. حال با آشنایی جاده‌ها به معرفی انواع تابلوهای ترافیکی می‌پردازیم. تابلوهای ترافیکی به طور کلی دارای 7 دسته هستند. مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده کدام‌اند؟

تابلوهای اخطاری یا هشدار دهنده

این تابلوها به عنوان تابلو هشدار دهنده به حساب می‌آیند. در واقع نوع خطر را به راننده هشدار می‌دهند. از این تابلوها برای جاده‌های در دست تعمیر یا وجود مانع‌ها استفاده می‌شود. تابلوهای هشدار دهنده مانند تابلو جهت نما، تابلو مثلث و … بیشتر به شکل مثلث بوده که حاشیه آن‌ها را نوار قرمز رنگ تشکیل می‌دهند. تابلوهای جاده دو طرفه از تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده به شمار می‌آید که در دسته بندی تابلوهای اخطاری قرار دارند.

تابلو اخباری یا آگاهی دهنده

تابلوهای اخباری یا آگاهی دهنده حاوی توصیه‌های عمومی هستند. طراحی آن‌ها به شکل مثلث، دایره، مربع و… است. این نوع دسته بندی خود به دو بخش دستوری و غیر دستوری تقسیم می‌شود. نوع دستوری از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ زیرا در صورت عدم توجه به آن امکان مرتکب شدن خلاف و نقض قانون وجود دارد اما تابلو آگاهی دهنده غیر دستوری برای مسیریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اهمیت این نوع به اندازه آگاهی دهنده دستوری نخواهد بود البته به معنای این نیست که نصب آن ضرورتی نداشته باشد.

تابلوهای انتظامی و بازدارنده

تابلوهای انتظامی و بازدارنده با هدف آگاهی بخشیدن به رانندگان نصب می‌شوند. این نوع تابلوها معمولاً به شکل دایره و با رنگ قرمز طراحی می‌شوند البته برخی از این تابلوها دایره‌ای شکل نیستند.  تابلو ایست ممنوع، توقف ممنوع و.. از جمله این تابلوها به شمار می‌آیند. تابلو راه یک طرفه یکی دیگر از تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده می‌باشد که در این دسته بندی قرار دارد.

اگر می‌خواهید با تابلوهای اخطاری، انتظامی و اخباری و نحوه‌ی نصب آن‌ها آشنا شوید؛ مقاله‌ی آشنایی با انواع تابلوهای ترافیکی را مطالعه نمایید.

قارتال برترین تولید کننده تابلو های ترافیکی

با کیفیت ترین مصالح

تنوع بالا

مشاوره فنی رایگان

کادر فنی مجرب

محصولات مرتبط

برای اطلاعات بیشتر روی تصاویر کلیک نمایید.

هزینه ساخت تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده توسط قارتال

تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده دارای مزایای بی‌شماری هستند. این مزایای فراوان سبب شده تا مسئولین و شهرداری‌ها نسبت به خرید این تابلوها اقدام نمایند. شما می‌توانید با خرید از فروشگاه‌های تحت نظارت راهنمایی و رانندگی می‌توان آن‌ها را با هزینه بسیار مناسبی خریداری نمایید. قارتال از شرکت‌های معتبری است که تابلوهای ترافیکی را با هزینه بسیار مناسبی طراحی و در اختیار شما قرار می‌دهد. می‌توانید برای مشاهده قیمت بخشی از تولیدات تابلوهای ترافیکی قارتال کلیک نمایید.

به طور کلی هزینه ساخت تابلوهای ترافیکی متغیر بوده و به عوامل مختلفی مانند ابعاد، ضخامت، جنس و… بستگی دارد. تابلوهای ترافیکی دایره‌ای شکل در قطرهای 60، 70 و 90 سانتی متر طراحی می‌شوند. تابلوهای مثلثی و مربعی نیز در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند. طبیعتاً هر چقدر اندازه بزرگتری داشته باشند، برای ساخت آن‌ها از مقدار آهن بیشتری استفاده می‌شود لذا قیمت آن‌ها نیز بالاتر خواهد رفت.

هزینه ساخت تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده توسط قارتال

هزینه ساخت تابلوها بر اساس جنس فلزات

هزینه ساخت تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده به جنس فلزات به کار رفته شده در آن بستگی دارد. برخی از مهم‌ترین فلزات ساخت این تابلوها عبارتند از:

آلومینیوم

آلومینیوم فلزی نسبتاً قوی است که در ساخت تابلوهای ترافیکی به کار گرفته می‌شود. این فلز بسیار سبک بوده و در برابر زنگ زدگی مقاومت بسیار بالایی دارد. فلز آلومینیوم در مقایسه با فولاد قیمت مناسب‌تری دارد لذا ساخت تابلوهای ترافیکی از طریق آلومینیوم به هزینه کمتری نیاز پیدا خواهد کرد.

فولاد

فولاد در مقایسه با آلومینیوم از دوام و مقاومت بالاتری برخوردار است. خاصیت زنگ زدگی این فلز از نقاط ضعف آن تلقی می‌شود لذا می‌توانید سطح آن را با گالوانیزه بپوشانید تا مشکل زنگ زدگی آن برطرف شود. از آنجایی که این فلز دارای قیمت بالاتری می‌باشد، هزینه ساخت آن نیز بالاتر خواهد رفت.

انواع تابلوهای ترافیکی

تفاوت تابلوهای جاده با تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده

تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده دارای شباهت زیادی هستند. لذا در صورت عدم توجه به تفاوت آن‌ها ممکن است شما دچار اشتباه شوید. برخی از این تابلوها عبارتند از:

تفاوت تابلوهای جاده با تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده

  • تابلو حق تقدم با شما با حق تقدم با عبور وسیله نقلیه

به عنوان مثال دو تابلوی حق تقدم عبور با شما و حق تقدم عبور با وسیله نقلیه بسیار شبیه به هم هستند اما در رنگ و شکل هندسی با یکدیگر متفاوتند. بنابراین اگر شکل آن‌ها را به خاطر بسپارید هیچگاه دچار اشتباه نخواهید شد. چنانچه تابلو شکل مربعی و آبی رنگی داشته باشد یعنی حق تقدم با شما است اما اگر دایره‌ای شکل و قرمز رنگ باشد، به معنای حق تقدم با وسیله روبرو می‌باشد.

  • تابلو جاده دو بانده با حق تقدم

بین تابلوی جاده دو بانده و تابلوی رعایت حق تقدم نیز تفاوت بسیار کمی وجود دارد. آن‌ها شبیه به هم هستند و به شکل مثلث با نوار قرمز می‌باشند. درون تابلوی جاده دو طرفه دو عدد فلش برعکس وجود دارد که نشان دهنده دو طرفه بودن جاده است اما تابلوی حق تقدم فاقد این فلش می‌باشد. هنگامی که با تفاوت آن‌ها آشنا باشید، می‌توانید تصادفات جاده‌ای را کاهش داده و ایمنی را افزایش دهید.

  • تابلو یک بانده با تابلو پایان یک بانده

از شباهت‌های دیگر این تابلوها می‌توان به تابلوی یک بانده و پایان تابلوهای یک بانده اشاره کرد. هر دوی آن‌ها شبیه به هم بوده و دارای یک فلش هستند اما تابلوی پایان مسیر یک بانده را با خط مورب قرمز رنگ مشخص کرده‌اند تا با یکدیگر تفاوت داشته باشند.

  • تابلو اتصال یک بانده به دوبانده با تابلو ورود ممنوع

یکی دیگر از  تفاوت‌های تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده، رنگ تابلو ورود ممنوع با تابلو ورود از هر دو طرف ممنوع است. هر دوی آن‌ها دایره‌ای شکل هستند اما تابلو ورود از هر دو طرف ممنوع دارای حاشیه قرمز رنگ و زمینه سفید است در حالی که تابلو ورود ممنوع دایره‌ای با رنگ قرمز می‌باشد که درون آن مستطیل سفید رنگی قرار دارد.

 

انواع مختلف تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده

توجه به تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده اهمیت بسیار زیادی دارد؛ زیرا علائم هشدار دهنده‌ای هستند که به راننده اخطار می‌دهند تا از بروز تصادف جلوگیری کند. هر کدام از این تابلوها شکل و رنگ متفاوتی داشته و دارای کاربردهای متفاوتی هستند. برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

انواع مختلف تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده

تابلو راه دو طرفه

یکی از تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده، تابلو راه دو طرفه است. تابلو راه دو طرفه جزء تابلوهای اخطاری به حساب می‌آید. تابلوهای اخطاری را معمولاً با شکل مثلث که حاشیه قرمز رنگی دارند، نشان می‌دهند. علائم ترافیکی درون این تابلو با فلش مشکی نمایش داده شده است. نصب این تابلوها در تمام مسیرهای یک طرفه که به اتوبان یا جاده دو بانده منتهی می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرند. با نصب این تابلوها در ابتدای جاده دو طرفه به رانندگان هشدار می‌دهند که جاده دو طرفه می‌باشد. در نتیجه رانندگان باید از لاین خود منحرف نشوند و از یکدیگر سبقت نیز نگیرند.

ویژگی‌های تابلو راه دو طرفه

معمولاً تابلو راه دو طرفه را با ورقه‌های روغنی یا pvc تهیه می‌کنند که ضخامت حدود 1 الی 1ونیم میلی‌متر دارند. از ویژگی‌های این تابلوها می‌توان به ضد زنگ بودن، مقاومت در برابر عوامل محیطی نامطلوب، ضد فرسایش و… اشاره کرد.

تابلوی ورود ممنوع

تابلو ورود ممنوع از تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده محسوب می‌شود اما این تابلو را در مسیر مخالف ورود به جاده یک طرفه نصب می‌کنند تا ورود وسایل نقلیه از آن طرف جاده یک طرفه ممنوع باشد.

تابلو راه یک طرفه

این نوع تابلو برخلاف تابلو راه دو طرفه در دسته بندی تابلوهای انتظامی قرار می‌گیرد. این تابلو مستطیل شکل و آبی رنگ بوده که دارای یک فلش سفید رنگ است. این تابلو را در ابتدای مسیر جاده‌های یک بانده نصب می‌کنند تا نشان دهند ادامه مسیر فقط در یک طرف امکان پذیر است اما گاهی اوقات این تابلو را در ابتدای مسیر یک طرفه مشاهده نخواهید کرد. از موارد نصب نشدن این تابلو می‌توان به ابتدای معابر پمپ بنزین‌ها و تاسیسات اشاره کرد.

تابلو پایان مسیر یک طرفه

در انتهای جاده یک طرفه، تابلو پایان مسیر یک طرفه را نصب می‌کنند تا به رانندگان هشدار دهند جاده یک طرفه به پایان می‌رسد. این تابلو با تابلو راه یک طرفه شباهت دارد اما در روی آن خط قرمز رنگی را عبور می‌دهند که نشان دهنده پایان مسیر یک طرفه خواهد بود. البته در کنار آن تابلو راه دو طرفه را نصب می‌کنند تا ترافیک دو طرفه را نشان دهند. لذا در چنین زمانی حرکت در سمت چپ ممنوع است؛ زیرا احتمال تصادف وجود خواهد داشت.

تابلو پایان مسیر با جدا کننده

تابلو پایان مسیر با جدا کننده یکی از تابلوهای هشدار دهنده می‌باشد که در تابلوهای راهنمایی و رانندگی اهمیت فراوانی دارد. این تابلو از تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده نمی‌باشد بلکه برای موارد عکس آن نصب می‌کنند. در واقع با نصب این تابلو اعلام می‌کنند که مسیر دو طرفه به پایان رسیده است و احتمال برخورد ماشین از روبرو وجود دارد.

تابلو از جاده یک بانده خارج می‌شوید

مستطیل آبی رنگی که درون آن فلش افقی سفید رنگی وجود دارد، خروجی یک طرفه را نشان می‌دهد. گاهی اوقات فلش سفید رنگ به سمت راست و در برخی از موارد سمت چپ را نشان می‌دهد.

جمع بندی

همانطور که بیان کردیم تابلوهای مورد نیاز برای اتصال جاده یک بانده به دو بانده انواع مختلفی مانند تابلوهای جاده یک بانده، تابلو جاده دو طرفه و… دارند. هر کدام از آن‌ها دارای سایز و شکل‌های متفاوتی هستند. توجه به تفاوت آن‌ها شما را از نوع علائم تابلو ترافیکی آگاه می‌کند. با شناخت آن‌ها می‌توانید تصادفات جاده‌ای را کاهش داده و آمار مرگ و میر جامعه را به حداقل برسانید. هزینه خرید آن‌ها نیز با توجه جنس و سایز آن‌ها متغیر است.

 برای خرید حتماً شرکتی را انتخاب نمایید که تابلوهای ترافیکی با کیفیتی را طراحی کند. شرکت قارتال در زمینه طراحی تابلوهای ترافیکی راهنمایی و رانندگی به فعالیت می‌پردازد. این شرکت تمام تابلوهای ترافیکی را مطابق با آخرین استانداردهای راهنمایی و رانندگی تولید می‌کند. تابلوهای تولید شده این شرکت از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. شرکت قارتال از مرغوب‌ترین مصالح استفاده می‌کند تا تابلوها در برابر عوامل محیطی مانند نور خورشید، بارش باران و… دچار صدمه نشوند.

سوالات متداول

1- مهم‌ترین تابلوهایی که در مسیرهای یک بانده و دو بانده نصب می‌شوند، کدام تابلوها هستند؟

به طور کلی تابلوهای انتظامی، اخباری و اخطاری هستند که در مسیرها نصب می‌شوند. این تایلوها به شکل‌های ختلف طراحی شده و هر کدام یک معنی خاص را به راننده می‌رسانند.

2- هزینه ساخت تابلوهایی که برای اتصال جاده یک بانده به جاده دو بانده مورد استفاده قرار می‌گیرند، چقدر است؟

هزینه‌های ثابتی برای ساخت این تابلوها در نظر گرفته نشده است. با توجه به عوامل مختلفی مثل نوع تابلو، ضخامت آن، ارتفاع تابلو و تعداد تابلو قیمت را مشخص می‌کنند. قارتال برای مشتریان خود قیمت‌هایی اقتصادی و استثنائی را در نظر گرفته است. شما می‌توانید خریدهای خود را از همین وب سایت و با چند کلیک ساده انجام دهید.

3- تاثیر متریال مصرفی در ساخت تابلو در قیمت تابلو چیست؟

نوع متریالی که برای تولید تابلو مورد استفاده قرار می‌گیرد، تاثیر زیادی در قیمت آن دارد. تابلوهای آلومینیومی به مراتب ارزان قیمت‌تر از تابلوهای فولادی هستند.

4- انواع تابلوها برای اتصال مسیر تک بانده به دو بانده کدامند؟

تابلو پایان مسیر، تابلو خروج از جاده یک بلنده، تابلو پایان مسیر یک طرفه، تابلو راه یک طرفه، تابلو راه دو طرفه و تابلو ورود ممنوع از جمله این تابلوها هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *