مجله قارتال

معرفی کاربرد انواع سوله در کسب و کارهای مختلف

کاربرد انواع سوله در کسب و کارهای مختلف

امروزه سوله ها یکی از سازه های فلزی محسوب می شود که در اکثر صنایع و ساخت و سازها مورد استفاده قرار می گیرد. اینکه ساخت سوله ها در کسب و کارهای مختلف چه کاربردهایی دارند، هدف این مقاله است و قصد داریم در این مقاله به سوالاتی مانند سوله چیست؟ و کاربرد انواع سوله در کسب و کارهای مختلف چیست؟ پاسخ دهیم. اگر شما نیز می خواهید به پاسخ این سوالات دست پیدا کنید، حتما تا پایان با قارتال همراه باشید.

 

سوله چیست؟

سوله‌ها سازه‌هایی فلزی با سقفی شیب دار به شمار می روند که به جای کارخانه یا کارگاه و شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد. سوله‌ها را جهت ایجاد یک فضا، بدون استفاده از ستون‌های میانی به کار می‌برند و در ساختار آن‌ها انواع پوشش دهنده استفاده می‌شود. سوله‌ها با توجه به نوعی که دارند، از کاربردهای متنوعی نیز برخوردار هستند. در احداث مرغداری، ساختمان‌های بزرگ صنعتی، دامداری و راه اندازی یک شرکت می‌توانید کاربردهای انواع سوله در کسب و کارهای مختلف را مشاهده کنید.

سوله چیست؟

 

انواع سوله کدامند؟

سوله‌ها انواع مختلف دارند که هر کدام از مزایا و معایبی برخوردار است. برخی از انواع سوله که در کسب وکارهای مختلف استفاده می شود، شامل موارد زیر است:

  • سوله خرپایی: یکی از ساده ترین و پیشرفته ترین نوع سوله که در کسب و کارهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، سوله خرپایی است. این سوله به دلیل اینکه سبک وزن است و نسبت به سایر سوله ها از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار است، استقبال زیادی از این سوله‌ها می‌شود.
  • سوله تیرورقی: قدیمی‌ترین و پر کاربردترین سوله‌ها با توجه به گذشت زمان، سوله تیرورقی محسوب می‌شود. با توجه به این موضوع سوله‌های تیر ورقی نسبت به پیشرفت‌های تکنولوژی عقب مانده است و امکان بهینه سازی در این سوله‌ها به شدت کم است.
  • سوله UBM ( یو بی ام ): اگر به دنبال سوله مقرون به صرفه برای کسب و کار خود هستید، می‌توانید از سوله UBM استفاده کنید. ناگفته نماند که این سوله ها در طول دهانه محدودیت‌هایی دارد و بیشتر در برابر رطوب مقاومت زیادی از خود نشان نمی‌دهد. به همین دلیل بیشتر در مکان‌هایی که رطوبت زیادی در آن منطقه وجود دارد، استفاده از سوله یو بی ام توصیه نمی‌شود.

سفارش انواع سوله

برای سفارش ساخت سوله با بهترین متریال و مناسب ترین قیمت بازار همین حالا تماس بگیرید.

 

انواع کاربرد سوله چیست؟

به خاطر اهمیتی که سوله در موارد مختلف دارد، این امر باعث به وجود آمدن کاربرد انواع سوله در کسب و کارهای مختلف شد. با توجه به مطالب گفته شده می‌توانیم کاربردهای مختلفی از سوله را در چند موارد زیر به طور خلاصه بیان کنیم:

  • سوله به عنوان آشیانه هواپیما مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • با استفاده از سوله، مرغداری، دامداری و محل نگهداری از طیور را درست می‌کنند.
  • سوله در ساخت سیلو نیز کاربرد دارد.
  • در کارگاه‌ها و کارخانه‌های صنعتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در ساخت انبارهای صنعتی کاربرد فراوانی دارد.
  • با استفاده از سوله، سالن‌های نمایشی، تئاتر، سالن‌های ورزشی و سینما را می سازند.
  • با استفاده از سوله، محل نگهداری بشکه‌ها و پالایشگاه‌ها را در کارخانجات پتروشیمی می‌سازند.

انواع کاربرد سوله چیست؟

 

کاربرد سوله در مشاغل صنعتی

کاربرد سوله در مشاغل صنعتی یکی از مهم ترین کاربرد انواع سوله در کسب و کارهای مختلف به شمار می‌رود. صنعت یک کشور موتور محرکه آن کشور محسوب می‌شود که هدف آن ساخت کارخانه‌های صنعتی و تولیدی است. برای ساختن سالن‌های صنعتی از سازه‌های مستحکم و مقاومی استفاده شده است. از جمله مصارف صنعتی این سازه‌ها کارخانه‌های سنگین صنعتی، سردخانه‌های صنعتی، واحدهای تولیدی و غیره است. برخی از مشاغل صنعتی که از کاربرد سوله بهره مند شده اند شامل موارد زیر است:

  • صنایع غذایی: صنایع غذایی و خوراکی در انواع کاربرد سوله در کسب و کار های مختلف اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل کاربرد سوله در صنایع غذایی تجهیزات مانند انبار مواد غذایی، سوله سردخانه و سوله کشتارگاه از پیش نیازها و کاربری‌های این سوله محسوب می‌شود.
  • صنایع ساختمانی وابسته: انواع کاربرد سوله در این صنایع، گروه‌های تولیدی و صنعتی محسوب شده که کاربری سوله در آن‌ها با توجه به تولید در کارخانه تنظیم می‌شود. از جمله این گروه‌های تولیدی می‌توان، تولیدکنندگان کاشی و سرامیک، تولیدکنندگان شیرآلات ساختمانی و تولید کنندگان درب و پنجره را ذکر کرد.

کاربرد سوله در مشاغل صنعتی

 

کاربرد سوله در مشاغل با مقیاس بزرگ

نمی توان اهمیت کاربرد سوله را در صنایع وابسته نظیر نفت، گاز و پتروشیمی انکار کرد. یکی از مهمترین انواع  کاربرد سوله در کسب و کارهای مختلف، در پروژه‌های پتروشیمی است. در نواحی غرب، جنوب و جنوب غربی کشور ایران که میدان‌های نفتی و گازی زیاد تجمع کرده است کاربرد سوله را می توان به فراوانی مشاهده کرد. صنایعی که به طور مستقیم و غیر مستقیم با صنعت نفت کشور در ارتباط هستند و یا به نوعی با صنعت گاز و صنعت پتروشیمی در تعامل با یکدیگر قرار دارند، احتیاج به کاربری سوله خواهند داشت. مقاله‌ی معرفی بهترین سوله برای کسب و کار شما، اطلاعات مهمی را در رابطه با انواع سوله و نحوه‌ی انتخاب آن‌ها در اختیارتان گذاشته است.

کاربرد سوله در مشاغل خدماتی

سالن های ورزشی و مجموعه‌های فرهنگی ورزشی، نوع دیگری از مشاغل به شمار می روند که وجود سوله به آن‌ها قفل خورده است. در این مجموعه‌ها سوله هایی با سقف‌های بلند و دهانه‌های گسترده دیده می‌شود که مکان مناسبی برای برگزاری انواع ورزش ها را فراهم می‌کند. علاوه بر سالن‌های ورزشی، سینماها و تئاترها از مکان‌های دیگری به شمار می روند که می‌توان برای تامین فضایشان، از سوله ها استفاده کنند. با استفاده از سوله‌ها می‌توان مکان گسترده‌ای را برای برگزاری بهینه اجتماعات و جلسات ایجاد کرد. نمایشگاه های موقت یا دائمی و همچنین پارکینگ‌ها از موارد دیگری هستند که برای ایجاد مکان مناسب، می‌توان از سوله ها استفاده کرد.

انواع سوله کدام‌اند؟

سخن پایانی

سوله ها سازه هایی کاربردی به شمار می روند که با توجه به پیشرفت صنعت و تولید، بسیار رونق پیدا کرده است. در این مقاله به کاربرد انواع مختلف سوله در کسب و کارهای مختلف نیز پرداختیم. اطلاع دقیق از کاربردها و مزایای آن، به مصرف کننده این امکان را می‌دهد که با آگاهی کامل نسبت به خرید آن اقدام نمایند. ناگفته نماند که اگر شما نیز می خواهید برای کسب و کار خود یک سوله ایجاد کنید، می‌توانید با برقراری تماس با مشاورین قارتال، راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید و سپس نسبت به ساخت سوله مد نظر خود اقدام کنید.

 


سوالات متداول

1- انواع سوله کدام است؟

سوله با توجه به کاربرد و شکل ظاهری که دارد در انواع مختلفی نظیر سوله چند ضلعی، قوسی، خرپایی و غیره ساخته می‌شود.

2- کدام سوله در بین انواع سوله صنعتی بهتر است؟

سوله های خرپایی به دلیل داشتن وزن کم و مقاومت و دوام بالا و قیمت ارزان تر نسبت به بقیه انواع سوله، مقرون به صرفه بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است.

3- سوله چیست؟

سوله یکی از سازه های فلزی به شمار رفته که در صنایع مختلف از جمله سالن های ورزشی، دامداری، کارگاه ها و …..کاربرد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *